Actualització Web

Estimats amic i amigues, ja em actualitzat la web amb les fotos de les darreres activitats

FES CLICK AQUI PER MES INFORMACIO

What are the Catalan Countries (Paisos Catalans)?

Here you can learn more about the Catalan Countries (Paisos Catalans), our culture, traditions, language, famous people from the Catalan countries... and you can start to learn Catalan, too!

Un recull de enllaços on trobaras de tot: notícies, literatura, llengua, cultura, institucions, altres Casals i comunitats, software, història, ciència, grups de disscussió, forums...

 

Estimats amics:

Amb la creació d'aquest Casal, la nostra intenció és construir un lloc de trobada per als catalanoparlants i els simpatitzants de la cultura dels Països Catalans que viuen a San Diego, Tijuana i voltants. Al mateix temps volem contribuir a la difusio i el foment de la llengua, història i cultura dels Països Catalans. També són benvinguts tots aquells interessats en la cultura i llengua occitana.

El Casal fou inaugurat el 6 de Febrer de 2005 a San Diego.

Dear friends:

By creating this House, our purpose is to build a meeting point for the Catalan-speaking people of San Diego and Tijuana and the sympathizers with the culture of the Catalan Countries. At the same time we want to contribute to the promotion of the language, history, and culture from the Catalan Countries. We also welcome people interested in the Occitan culture and language.

This association was inaugurated on February 6th, 2005, in San Diego.

Amb el suport de:

Aquí trobaràs tot el que vulguis saber sobre el Casal Català dels Països Catalans a Califòrnia, la seva història, quin sòn els seus membres, els estatuts, un recull de premsa sobre el Casal i fins hi tot podràs donar una ullada a la Biblioteca del Casal.Si vols saber més sobre el Casal i les activitats que fem, o estàs interessat en rebre classes de català, Contacteu-nos per unir-vos a la nostra llista de distribució

I si estàs interessat en formar part del Casal no t'ho pensis més. Contacta amb nosaltres i et direm com ets pot fer soci del Casal.

*Cleveland*
   © 2006 Casal del Països Catalans a Califòrnia. All Rights Reserved.